søndag den 4. juli 2010

RoskilDe: Fuldtræffere i lørdagsheden

I lørdagens festivalhedehede slentrede vi ad pis-støvede (ja, sådan hedder det nu altså) rundt i lejrene - fra øst-lejrens totalt uoverskueligt stinkende slumkvarterer til vest-lejrenes forstadsidyl.
Frugt- og grøntvognes tilbud var helt rigtig kost i dagens løb; friske ærter, jordbær, nektariner, bananer, som vi indtog sammen med rigelige mængder af vand.
På et tidspunkt måtte der dog fyldes på - og med dette en hyldest til betandigheden, Livets Krone:
Musikken kommer og går, men Thai-Lanna består!
Hos Thai Lanna får man vel nok festivalens bedste måltid - sikkert komponerede, milde velsmage (for nej, stærkt er det altså ikke!), skønt varierede teksturer, rigelige portioner.
Vi var så heldige allerede at være aftensultne kl 17, for da vi var færdige talte køen hundreder. Forståeligt nok. Men på superkompetent vis kan de noget med logistik og effektivitet, som i øvrigt ikke er det mest kendetegnende for Roskildeboderne, men sådan må dét i øvrigt nødvendigvis nok være. Overbærenhed er en Roskildedyd :o)
Vi indtog to retter med sære navne, som dog heldigvis på kortet er forklaret på dansk. En kyllingeret i rød karry/kokosmælkesauce med thai-auberginer (de søde små) og sød basilikum samt endnu en kyllingeret med cashew-nødder, kaeng kari gai, en mild og blød ret med anelser af karamel og ganske let chokolade.

Og så kunne Kasmir komme an - og dét gjorde de. Kasper Eistrup & Co gav dansk rock med en energi, der strakte såvel til himmels som de bageste plænerækker. Mange, tusind tak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar