fredag den 28. august 2009

Kom med til Lys over lolland lørdag den 29. august kl 19.00

Kl. 19.00 EN BID AF SYDHAVSØERNE & MODEPERFORMANCE
Entré 275 kr. (ekskl. drikkevarer)
Buffet-aften med kulinariske fristelser baseret på opskrifter bogen ”En bid af Sydhavsøerne”.
Efterfølgende: En spændingsmodeperformance af Anna Gulmann og Helle Fuglsang.
Sted: Restauranten & Pejsestuen på Danhotel


EN BID AF SYDHAVSØERNE
Lolland-Falster er kendt for sine gode råvarer,som madskribenten Nethe Plenge har sat fokus på i sin bog ”En bid af Sydhavsøerne”,skrevet af Susanne J. Lassen, fotograferet af Ingrid Riis Hovgaard og layoutet af Hannah Karina Mikkelsen.
Den flotte bog giver læseren en smagsprøve på Lolland-Falster og de omkringliggende små-øers kulinariske fristelser og menneskene bag.Opskrifterne er opstået i Nethes køkken og på baggrund af indbydende råvarer der netop er hjemhentet, friske og i kurve fra de lokale, gode leverandører.Der bliver en buffet med lette, lækre retter i restauranten, hvor man vil få spændende smagsoplevelser baseret på opskrifter
fra bogen. Aftenen indrammes af Nethe Plenge, der løbende fortæller om retterne og de historier der ligger bag. Det bliver en kulinarisk inspirerende oplevelse.

Mode Mysterium-performance
Anna Gulmann & Helle Fuglsang

Agatha Kirsty er en spændings modeperformance med 4 ens kvinder - kloner af modedesigneren Anna Gulmanns imaginære muse ”Kirsty”. Agatha Kirsty er bygget op omkring krimien: et modemystierium, som Agatha Kirstyerne forsøger at opklare undervejs ved hjælp af snilde, lup - og smart tøj.

Modeperformancen er udviklet specielt til Lys over Lolland - Kunst til kanten, 2009.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar