I kan læse mere om Frederiksdal-vinene i "En bid af Sydhavsøerne" (biblioteket har den) og und dig selv en af disse unikke vine som årets påskeæg.
Til lykke til Frederiksdal!
Det er endnu ikke kirsebærsæson, men vi har da lov at længes. Tag et glas Frederiksdal Vin og drøm sommeren frem.
Måske kan denne dessert fra "En bid af Sydhavsøerne" hjælpe på billeddannelsen:
Glaseret
kirsebærdessert
Pisk til 4 – 6 portioner
¼ liter piskefløde godt stiv sammen med
¼ liter 38% creme fraiche
Bland denne creme med
100 gram flormelis
200 gram udstenede og halverede kirsebær
150 gram groft revet blød nougat
Anret desserten i portionsskåle, der kan tåle varme – og sæt
dem gerne koldt, indtil lige før de skal glaseres og serveres.
Drys hver skål med et lag flormelis, sigtet gennem en si
henover.
Sæt skålene højt op under ovnens grill-element – eller brug
en bunsenbrænder til at glasere overfladen med. Det er kun sukkeret, der skal
boble op og blive fint, gyldent og sprødt. Selve desserten skal ikke blive
varm.
TIP
Kirsebærrene kan godt være hentet fra fryseren
Den bløde nougat skal være helt kold, ellers er den svær at
rive. Vælg en god kvalitet. Alt for ofte smager blød nougat af parafin, køb
hellere i en ordentlig specialbutik.
Drys en spiseskefuld nescafé i cremen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar