tag:blogger.com,1999:blog-7108603219100323961.post959510212537396704..comments2024-03-07T02:09:30.928-08:00Comments on Dagligmad: BrislerNethe Plengehttp://www.blogger.com/profile/09277036531973550164noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7108603219100323961.post-78887613332682128552012-04-06T04:38:52.743-07:002012-04-06T04:38:52.743-07:00Ih, hvor spaendende Nethe, det maa jeg naesten pro...Ih, hvor spaendende Nethe, det maa jeg naesten proeve en dag.....faar pludseligt Dirch Passer i hukommelsen...en eller anden comedy, hvor han udtrykker ordet brisler, meget oemt og langt :-) Tak fordi, du delte processen her.Daisieshttps://www.blogger.com/profile/06192169198495605715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108603219100323961.post-76960831498344392322012-04-06T00:40:28.765-07:002012-04-06T00:40:28.765-07:00Tak, i lige måde, Malou. Brisler er virkelig en yn...Tak, i lige måde, Malou. Brisler er virkelig en yndligsspise og har været det, siden jeg var barn. I Kbh, koster de en mulliard, men ude i landet får man dem jo nærmest i nakken. De er osse skønne panerede, knasende, citrondryppede - uhm!Nethe Plengehttps://www.blogger.com/profile/09277036531973550164noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108603219100323961.post-15635563142839871472012-04-05T23:48:37.026-07:002012-04-05T23:48:37.026-07:00Uha, det lyder godt nok som en fremragende måde at...Uha, det lyder godt nok som en fremragende måde at lave brisler på. God påske :-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.com