tag:blogger.com,1999:blog-7108603219100323961.post8336511276278127376..comments2024-03-07T02:09:30.928-08:00Comments on Dagligmad: Fra runkne rødder til cremet carrysuppeNethe Plengehttp://www.blogger.com/profile/09277036531973550164noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7108603219100323961.post-82266918614376510492011-04-26T01:57:31.628-07:002011-04-26T01:57:31.628-07:00super måde at bruge sine rester på :)
Hilsen
Eri...super måde at bruge sine rester på :)<br /><br />Hilsen<br /><br />Erik<br /><a href="http://restaurantik%C3%B8benhavn.dk/" rel="nofollow">restaurant København</a><br />http://restaurantikøbenhavn.dk/Erikhttps://www.blogger.com/profile/09352009201582128178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108603219100323961.post-30828405853359799702011-03-23T13:58:18.615-07:002011-03-23T13:58:18.615-07:00Tak - nemlig, Randi! mvh n.Tak - nemlig, Randi! mvh n.Nethe Plengehttps://www.blogger.com/profile/09277036531973550164noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108603219100323961.post-86713880981491446832011-03-23T13:30:07.854-07:002011-03-23T13:30:07.854-07:00Den lyder lækker, og dejligt at du fik anvendt din...Den lyder lækker, og dejligt at du fik anvendt dine grøntsagsrester. Lige vand på min mølle - vi skal ikke smide mad ud.<br />mvh<br />RandiGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.com